Skip to main content

Wie zijn wij?

EBRAND is sinds 2006 een belangrijke Europese naam op internet.

EBRAND biedt allround bedrijfsoplossingen aan, zodat organisaties hun domeinnamen en merken eenvoudig en pragmatisch online kunnen creëren, ontwikkelen en beschermen.

Begonnen als de zakelijke tak van de registrar EuroDNS, heeft EBRAND tegenwoordig eigen kantoren in België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Elk kantoor heeft haar eigen juridische en domeinexperts die u in uw eigen taal van dienst kunnen zijn. En we zullen verder uitbreiden omdat we geloven dat problemen wereldwijd opgelost moeten worden, maar lokaal moeten worden aangeboden.

Wij zijn een door mensen gedreven bedrijf, in particulier bezit en stellen onze klanten altijd op de eerste plaats. EBRAND heeft 60 experts werkzaam, met een gemiddelde van 10 jaar ervaring in online merken en de domeinnamen sector met de mogelijkheid om te communiceren in meer dan 15 talen.

Of het nu gaat om het beschermen van domeinnamen, het verwijderen van vervalsingen op internet of het tegenhouden van cybercriminaliteit, EBRAND biedt de middelen en de mogelijkheid om terug te vechten met krachtige, toegankelijke en efficiënte hulpmiddelen.

120

Werknemers bij EBRAND / DCL Group

10

Gemiddelde ervaring in de industrie

15

Talen waarin we kunnen communiceren

Afkomstig uit Luxemburg

EBRAND maakt deel uit van de DCL Group, een toonaangevende internet- en e-commerce groep.

Namespace group