Skip to main content

Domeinbeheer

Veelgestelde vragen over domeinbeheer & de domeinmanagement-service

Betrouwbaar en rechtlijnig domeinbeheer zorgt voor efficiënte bedrijfsprocessen. Met EBRAND heeft u een partner die u dat ook daadwerkelijk kan bieden. U profiteert van de competente allround-service van ons toegewijde team experts, en kunt uw domeinportfolio efficiënt zelf beheren op ons intuïtieve domeinbeheerplatform.

Terugkerende vragen over betaling, rechten, beveiliging en gegevensbeheer worden beantwoord in onze veelgestelde vragen. Natuurlijk zijn we ook altijd persoonlijk bereikbaar voor advies en hulp.

Domain Beheer Interface

Welke betaalmethoden worden er aangeboden?

Als gerenommeerde aanbieder van domeinbeheerdiensten biedt EBRAND zijn zakelijke klanten betaling op rekening. Betaling per creditcard of PayPal is niet vereist.

Kunnen er verschillende ontvangers van facturen worden geregistreerd?

Ja, natuurlijk. Omdat u op deze manier de domeinen van verschillende dochterondernemingen of projecten afzonderlijk kunt beheren en afrekenen, en toch alles centraal in één account kunt bundelen.

Welke betalingsintervallen zijn er mogelijk?

Bij EBRAND krijgt u volledige flexibiliteit. U kunt onze domeinbeheer-service maandelijks, driemaandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks betalen – die beslissing is aan u.

Kunnen gebruikers verschillende rechten toegewezen krijgen?

Ja, want alleen dan kan uw domeinbeheer veilig en efficiënt verlopen. Het domeinbeheerplatform van EBRAND biedt de volgende rechten:

  • Admin: Onbeperkt alle rechten uitoefenen
  • Koper: Bestellingen doen, bijv. domeinen kopen
  • Technisch: Technische wijzigingen doorvoeren, maar geen bestellingen doen
  • Viewer: alleen leesbevoegdheid

Hoe kan het account worden beveiligd?

U hebt de keuze tussen twee varianten:

  • Standaard login met uw e-mailadres en een wachtwoord
  • Two-step-verification die een extra code genereert op uw smartphone

Kan informatie uit de software worden geëxporteerd?

Natuurlijk. Het domeinbeheerplatform van EBRAND biedt talrijke exportopties: bijv. facturen en informatie over de domeinen zoals de verlengdatum of WHOIS-gegevens.

Premium ondersteuning inbegrepen

Directe en snelle communicatie

Bij EBRAND verliest u geen kostbare tijd: Telefonische beschikbaarheid zonder wachtrij en hotline, directe e-mailcommunicatie zonder ticketsysteem en gegarandeerde verwerking van uw aanvraag binnen 24 uur zijn kenmerken van onze klantenservice.

Persoonlijk contact

Ons ervaren team van experts op het gebied van IT, merkenrecht en marketing zorgen persoonlijk voor u en begeleiden u op lange termijn. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw individuele eisen en wensen op de best mogelijke en meest efficiënte manier worden vervuld.

Proactieve zorg

In de snel veranderende online wereld vinden voortdurend innovaties plaats die relevant zijn voor onze klanten. Daarom houden we zowel de markt als uw domeinportfolio in de gaten en informeren u tijdig over wijzigingen bij ICANN, Registry’s of over algemene wijzigingen op het gebied van domeinbeheer.