Skip to main content

Online Beveiliging

Beveilig uw online betalingen en klantgegevens met een SSL-certificaat

Een SSL-certificaat is een gegevensbestand dat een cryptografische sleutel verbindt met de gegevens van uw bedrijf. Het activeert het HTTPS-protocol en geeft een hangslot weer in de adresbalk van de browser, zodat uw bezoekers kunnen zien dat het adres van de site is geverifieerd en dat alle transacties gecodeerd en vertrouwelijk zijn.

MEER INFORMATIE OVER SSL

Wat we voor u kunnen doen

Met EBRAND-services, krijgt u SSL-certificaten geleverd door GlobalSign, de wereldberoemde validatieautoriteit, om gegevensstromen tussen uw website en uw gebruikers te beveiligen.

Domein gevalideerd certificaat

Domein gevalideerd certificaat
Ideaal voor blogs, sociale netwerken en persoonlijke websites. Dit is een snel, goedkoop en geautomatiseerd certificaat. Het kan worden gebruikt om uw site te beveiligen in slechts enkele minuten wanneer u het HTTPS-protocol en het slotpictogram activeert. Dit is een garantie voor bezoekers van uw site dat u om hun veiligheid geeft.

Organisatie authenticatie certificaat

Organisatie authenticatie certificaat
Dit certificaat is ideaal voor bedrijfswebsites en biedt onmiddellijke bevestiging van de authenticiteit van uw bedrijf terwijl uw website wordt beschermd met het HTTPS-protocol en het hangslot. Het kan bijvoorbeeld de naam van uw bedrijf integreren in de stempel van uw site om het bezoekersvertrouwen te vergroten. Bezoekers kunnen de identiteit van uw bedrijf op het scherm bekijken en hierdoor bevestigd zien dat de site echt legitiem is en niet tot een bedrieger toebehoort.

Extended gevalideerd certificaat

Extended validatiecertificaat
Ideaal voor e-commerce- of bankwebsites. Dit certificaat biedt uw website de hoogste beveiliging die momenteel beschikbaar is. Het activeert de groene adresbalk, het HTTPS-protocol, het hangslot en geeft de naam van uw bedrijf weer. Deze zichtbare beveiligingssymbolen garanderen de authenticiteit van uw website en vergroten het bezoekersvertrouwen aanzienlijk, met name bij online kopen.

Wildcard Optie

Wildcard Optie
Ideaal voor het beschermen van de veiligheid van uw hoofddomeinnaam en van een onbeperkt aantal subdomeinen en bijbehorende servers. De optie Wildcard is beschikbaar voor validatie van domeinen en organisaties. Het is de beste oplossing voor mensen met verschillende pagina’s, websites en servers, om alles te beschermen onder een enkele hoofddomeinnaam.

Voordelen

Koop en herstel domeinnamen

Hoogste niveau van beveiliging

EBRAND koos bewust voor GlobalSign als haar partner voor certificaten. GlobalSign heeft meer dan 15 jaar ervaring op deze markt en heeft al meer dan 2,5 miljoen SSL-certificaten wereldwijd afgeleverd. GlobalSign SSL-certificaten worden alleen afgeleverd na uitgebreid onderzoek.

Veerkrachtige DNS-servers

Een voordeel voor optimalisatie

Een SSL-certificaat is een eenvoudige en effectieve methode om uw verwijzingen op internet te verbeteren. Omdat websitebeveiliging nu een criterium is dat zoekmachines gebruiken om de positie op het internet te classificeren, verbetert u uw zichtbaarheid en krijgt u bescherming tegen phishing-achtige aanvallen.

Bijeenbrengen, centraliseren en beheren van verspreide domeinnamen

Eenvoudig Beheer

Het centraliseren van SSL-certificaten en domeinnamen door EBRAND maakt het veel gemakkelijker om te beheren op een dagelijkse basis. U zult één enkele interface gebruiken om al uw technische aanpassingen te beheren. We sturen u één verzamel kwartaalfactuur voor alle services die we leveren.